My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Söndag 28/06/2009

Filed under: Barnen,Mina dagar — zeraa @ 17:27

Dags för en liten uppdatering nu tänkte jag. Blir ju inte så ofta nu när man är ute hela tiden. Gårdagen började vi med att gå till stranden efter frukost och tillbringade sedan hela förmiddagen där. Toppen skönt var det och nog fick man färg alltid. Lite väl mycket kanske haha. Badade gjorde vi också alla utom Vinga som mest sov och sen låg och myste på en filt i skuggan. Sen Var vi i parken hela eftermiddagen och lekte med en kompis till Liv som går på samma dagis. Liv passade på att cykla till och från parken.

Jahapp sen till dagens äventyr. Och även idag hart vi varit på stranden… nästan hela dagen faktiskt. Ungarna har badat och lekt med sina sandleksaker i strandkanten. Jag å Thomas har badat en hel del också och även Vinga har doppat fötterna i vattnet. Hon tyckte det var toppen ända tills det började komma vågor som sköljde upp massa sand mellan hennes tår. Då tyckte hon det var lite läskigt haha.  Sen har vi fixat takfläkten här hemma oxå och tvättat lite handdukar å badkläder =)

Nu ska vi köra lite kvällsmys innan ungarna ska borsta tänder å sova. Och imorgon blir det säkert stranden igen om ungarna får bestämma.

Ciao på er

Advertisements
 

One Response to “Söndag”

  1. Lisa Says:

    Va härligt ni har det 🙂 Ja jag började fundera på om du glömt bort bloggen 😉 Kram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s