My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Detta regn…. 14/06/2009

Filed under: Uncategorized — zeraa @ 16:35

Idag är det verkligen söndag så det bara skriker om det. Det har regnat hela dagen från 05.20!!! när Liv bestämde sig för att hon inte ville sova längre och gör fortfarande och nu är klockan 17.30.
Det har iof inte gjort så jätte mycket eftersom i har haft en “fixa hemma”-dag. Vi har hunnit med massor!
Vi började dagen med att rensa bort urvuxna kläder och tvätta några maskiner. Vi har plockat, torkat, dammsugit, torkat golv, Ja helt enkelt städat hela lägenheten. Vad har vi gjort mer? hmm.. Vi har planterat om några blommor som skrek desperat efter lite mera näringsfull jord. Himla fina blev dom efteråt och dom ser ut att må ganska mycket bättre nu.
Tro det eller ej men vi har faktiskt hunnit med lite lugn och ro och mys också. När båda stora barnen sov middag (Liv var så sjuukt trött eftersom hon gick upp så tidigt så hon somnade hon med fast hon inte brukar göra det) Så satt jag och Thomas med Vinga i köket och spelade kort och drack lite kaffe och bara snackade skit.

Nu har vi precis ätit mat och jag är helt galet mätt. Vi gjorde kycklinggryta med vitlök å fetaost och sen tomatsallad/salsa aktigt till. Hur gott som helst.
Och imorgon är det vardag igen, är ganska skönt det också. Liv har pratat om dagis och den här veckan blir ju kort iaf då det är midsommar på fredag. Får se vad vi hittar på då, Kanske blir nån midsommarstång någonstans. I vilket fall som helst så blir det sill å potatis å lite lax å sånt gott. =)

Nehepp, nu blir det blöjbyte på mister Tristan och sen ska jag dricka lite kaffe i lugn och ro innan nästa omgång “stress” kör igång. (tandborstning, pyjamas osv osv) hehe =)
Ciao!

Advertisements
 

One Response to “Detta regn….”

  1. Mamsen Says:

    Ja du nog tusan kan det regna allt. HElt enkelt bedrövligt :(. Här står ALLT på tork, måste ju torka till dagis imorgon… Bläh! Men kram på dig 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s