My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Måndag/Tisdag! 31/03/2009

Filed under: Uncategorized — zeraa @ 20:42

Måndagen började lugnt. Liv var på dagis å Tristan var hemma. Vi fixade å städade lite här hemma och gick mest runt å mös. Efter middagen så åkte jag själv hem till mina småbröder eftersom jag skulle vara barnvakt åt dom. Vi hade en jätte mysig kväll tillsammans och vi hann med både lilla sportspegeln, kvällsmat och mys i soffan framför animalplanet. Sen var killarna tröttisar så vi gick och borstade tänder och tog på pyjamas och sen gick vi och la oss i sängen och läste en stooor bok om riddare. Spännande med rustningar och svärd och allt vad det heter. När vi hade läst klart så tog det väl kanske 5 minuter innan grabbarna sov. En på vardera sida om mig. Behöver jag säga att det var mysigt? =) Fick skjuts hem av roy runt 22.30 oxå vilket var himla skönt! tack och bock för de!

Idag då, jo Livis var hemma från dagis idag eftersom Camilla, Amber och Liam skulle komma på besök idag. Dom dök upp runt 10 på förmiddagen och ungarna lekte en hel del innan vi fixade lite lunch. Tristan somnade efter liten stund och Tjejjerna satt och mös under en filt i soffan. Liv somnade till i kanske 2 minuter men sen vaknade hon till. På eftermiddagen så gick vi ut allihopa en sväng och gick förbi affären oxå. Sen gick vi tillbaka hem till oss och lagade mat. Då började alla ungar vara ganska trötta och även hungriga så det var nog en del ledsna miner. Sen blev det lite mera lek och lite fika innan Camilla och hennes ungar åkte hem strax efter 19. En riktigt mysig dag har vi haft och vi ser fram emot att göra det igen. =)

Ungarna somnade ca 5 minuter efter att dom hamnat i sängarna haha. Tröttisar verkligen. Kommer lägga upp en massa bilder på bilddagboken. Här får ni hålla tillgodo med ett litet smakprov från idag på Tristan, Amber och Liv som myser i soffan  😀mars-0401

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s