My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Fredag=mysdag…ja eller hur? 19/12/2008

Filed under: Barnen,Mina dagar,Sjukdom — zeraa @ 14:16

När väl Vinga sover som en gud mellan 00 och 06 så är det ju såklart något annat som ska strula 😛 Tristan vaknade vid 22 och hade kräkts i hela sängen. Jippie. =/ Sen var det Liv som har tjorvat hela natten, med en massa feber och bara gråtit hela tiden. vid 04 i morse tyckte hon att det var dags att gå upp, hmm det tyckte inte vi. Men upp å byta blöja å få alvedon å dricka vatten å sen ner i sängen igen. Sen somnade hon väl om till 6-7 iaf. Tjock i halsen som tusan är hon och vågar knappt svälja.

På morgonen var det dags för återbesöket på huddingesjukhus. Allt gick prima och alla värden var bra. Det enda var att dom ville att vi skulle få komma tillbaka och dubbelkolla höfterna på Vinga om någon vecka eller två. Läkaren tyckte att dom möjligtvis kunde kännas lite instabila men verkade ganska snurrig så de vet i tusan. Hur som helst så skadar det ju inte att kolla om det skulle vara något.

Tristan har iaf mått bättre idag och han har inte alls varit lika lös i magen idag och har inte heller kräkts något. När det gäller Liv så var hon inte alls bättre när jag kom hem från huddinge så Thomas fick åka dit med henne istället eftersom dom har närakut där och dom absolut inte hade några tider på våran vårdcentral. Det visade sig vara en ordentlig virus infektion så nu blir det penicillin i 10 dagar. tjoho lagom till jul och allt. Men men de kunde säkert vara värre.

I eftermiddag/kväll så ska jag förhoppningsvis åka å handla lite med min kära mor, om hon hinner vill säga, men nog våre det himla toppen alltid.

Nehepp, nu är det en liten lillfia som precis har vaknat och nog är jätte hungrig eftersom hon sovit i 4 timmar nu. Man blir trött av att vara ute i friska luften =)

Ja juste, varför får Liv så himla skumma saker för sig när hon är sjuk? eller rättare sagt hon har problem att svälja, psykiskt alltså. Hon får för sig att hon inte kan. När hon var magsjuk sist så kunde hon inte äta för hon vägrade svälja. Nu när hon har ont i halsen så vägrar hon svälja sitt egna saliv och springer å spottar konstant, men de gick bra att svälja mandarin och nudlar å saft. hmm. Jag blir vansinnig på sånna där “tvångssyndrom” nån som har nått tips???

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s