My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Ny vecka! 17/11/2008

Filed under: Barnen,Mina dagar,vänner — zeraa @ 22:52

Japp, ny vecka idag. Och det känns toppen faktiskt. Barnen har varit själva idag på dagis för första gången, och det hade gått kanon bra. Inga ledsna miner och dom vinkade glatt när vi skulle gå. När vi sedan kom och hämtade dom igen så blev dom visseligen glada men verkade inte ha saknat oss alltför mycket =) Känns toppen, jag är redo för bakslag men så länge det är så här så är det ju toppen.

På eftermiddagen efter att Tristan hade fått sova så klädde vi på oss kläderna och traskade hem till Titti och barnen. Vi var lite sociala och blev även bjudna på mat och en toppen kladdkaka till kvällsfika. Sen fick vi sällskap hem av en Stefan eftersom vi skulle få hem en byrå som Liv ska ha. Toppen snällt av honom att hjölpa oss hem med den då Thomas aldrig klarat av att bära den själv hela vägen, nu blev det ju såå mycket enklare. Tack och bock kära vänner.

Ja juste, Tristans långa hår är ett minne blott nu, tycker iof att han var jätte söt med sitt långa hår men nu blev det klippt eftersom håret hängde i ögonen på honom, lillskrutten. Är väl ca 2 cm nu och kanske lite längre på vissa ställen eftersom han grät konstant under hela tiden och inte ville sitta stilla. Han tyckte det var jätte läskigt. Mammas älskade kille. Ska ta lite kort på honom imorgon och lägga in på bdb så får ni se hur det blev. =)

Jag och Thomas har haft en lugn kväll när vi väl kom hem och suttit i soffan å tittat på csi, en helt mysig kväll. Dock är jag sjukt trött nu och ska faktiskt hoppa i säng. För imorgon är det “rise and shine” klockan 7 som gäller, brukar vara då barnen vaknar =)

well, natti på er och Ciao!

Advertisements
 

2 Responses to “Ny vecka!”

  1. Lisa Says:

    Ha Ha, det där IQ testen var ju kul 😛

  2. Lisa Says:

    Svårt att förklara, det är 2 hjärtan på underarmen, det är svårt att förklara =) He he!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s