My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Pust, äntligen fredag. 14/11/2008

Filed under: Barnen,Dagis,Mina dagar — zeraa @ 15:54

Ja idag är det äntligen fredag. känns riktigt bra och skönt att det är helg. Nu när barnen börjat på dagis så blir det ju verkligen “helg” inget springande till dagis å inga “måsten” osv. Ikväll ska vi bara ta det lugnt… har varit en sväng till citygross på eftermiddagen å köpt blöjor å lite andra saker som är/var extra billigt just den här veckan. Man får ta alla tillfällen att spara några kronor ibland haha =) Thomas är påväg dit han oxå, han ska köpa kattsand eftersom det finns stora billiga säckar där å det känns meningslöst att betala en massa mer för samma märke och för mindre mängd. Och tyvärr så orkade jag inte bära hem en 20 liters säck själv =/ Dessutom inte samtidigt som man ska bära en 4 kilos kattmats påse haha 😛

Well. Ja juste, ska ner till lilla affärn sen oxå. Paketet med livs “gummibyxor å jacka” har kommit så jag ska väl hämta de, och så köpa frimärke till thomas a-kasse papper som ska in, han har ju hållt på å ska byta a-kassa eftersom han “tillhör” transport nu och inte byggnads, men det har tagit sjukt lång tid för byggnads att skicka ut alla papper som ska in till transport.. hmm rörigt ja vet men nu är alla papper här iaf så vi kan skicka in dom å allt blir klart.

Gud va stora barnen börjar kännas nu när dom går på dagis. Liv har mognat så mycket och klarar så mycket själv. Hon leker med dom andra barnen och är mycket lugnare och mera lyhörd och lyssnar ganska bra iaf på sina fröknar =) Trött som tusan är hon dock på kvällarna men det är ju inget som varken hon eller vi lider av utan det är ju snarare skönt att det funkar så bra och att hon har kul. Hon verkar trivas som tusan.

Samma med Tristan, han leker och är så självständig å sitter på “riktig” stol (fast en låg stol vid ett lågt bord) när han äter. Och även han lyssnar bra, och är inte alls lika skrikig som han är hemma, faktum är att han inte skriker alls på dagis, iaf inte ännu haha, men de kommer säkert när han blir ännu tryggare på dagis =)

Nehepp, nu ska jag gå å leka lite med Liv, hon sitter å ropar på mig från rummet.

Ciao!

Advertisements
 

One Response to “Pust, äntligen fredag.”

  1. Lisa Says:

    Tackar tackar, är en kompis som hjälpt mig att fixa den (eller rättare sagt, hon har gjort allt) ja vi tror verkligen att den tårtan kommer passa in =) Jo tack allt ser lite ljusare ut här i sthlm nu! för övrigt har vi det bra! Ta hand om er! Kramar


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s