My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Inskolning pågår.. 11/11/2008

Filed under: Barnen,Dagis,Mina dagar — zeraa @ 19:13

Japp då var andra dagen utav inskolningen klar. Och det har än så länge gått prima måste jag säga. Inga långa “dagar” dock, utan mellan 1 och 2 timmar om dagen. Igår var det rundvisning och barnen fick sina krokar och hyllor med namn på och vi fick fylla i papper om allergier osv. Sen var det utelek i ca 1 timma innan vi gick hem. Som tur va så fick Liv låna regnbyxor av dagis eftersom vi inte hade tagit med oss nått sånt, trodde vi skulle va inne hela första dagen, men men. Från och med idag finns det stövlar å regnkläder till båda och även ett extra ombyte (eller två till Tristan som fortfarande dregglar som en galning :P) Jahapp idag delade vi på oss och Thomas var med Tristan och jag var med Liv, (dom går ju på olika avdelningar) Liv har idag haft Rytmik, som alltså är sång och dans samt vila. En av fröknarna spelade bland annat piano och så fick dom sjunga och dansa till och träna balans och gud vet allt. Liv var lite “off” i början och hängde inte riktigt med på vad hon skulle göra men efter en stund blev det bättre och hon tyckte att det var kul… efter rytmiken var det fri lek en stund och efter de så fick hon måla med vattenfärger… hon fick göra en snigel som alla andra barn hade gjort tidigare. Och sen var det dags att gå hem. Tristan hade tydligen haft det jätte bra han oxå och det var en glad och hungrig kille som kom å mötte mig och Liv på hennes avdelning =) När vi kom hem så åt vi pannkakor till lunch och sen så somnade båda barnen bara “poff”

När dom vaknade så gick vi en stund till öppnaförskolan och hälsade på eftersom vi skulle in en sväng på affärn där nere å köpa frimärke. Var väl ingen jätte “hit” eftersom det mest var skumt folk där idag. Men barnen fick leka lite mera och liv fick sjunga vilket hon tycker är toppen kul. Sen kilade vi hem å lagade mat. Idag blev det fiskpinnar, potatis, stuvad spenat å en massa sallad. Sjukt gott och barnen åt massor. Liv åt nog mest spenat å sallad å sen fisk, hon är inge vidare på potatis haha.

Nu är iaf barnen super trötta och ja ska göra iordning dom för sängen, lite tvätt å tandborstning å pyjamas å sen välling.  Sen när dom sover så ska jag i lugn å ro sätta mig å läsa en stund tror jag. =)

Ciao

Advertisements
 

2 Responses to “Inskolning pågår..”

  1. Lisa Says:

    låter ju skoj, tänk att få va barn igen 😛 Vad läser du? Nån bra Bok? Kramar

  2. Anna Says:

    Va skönt att det går så bra med inskolningen gumman, låter som att både ni och barnen har haft en underbar dag. Saknar dig..

    Kram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s