My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Tisdag idag! 14/10/2008

Filed under: Barnen,Mina dagar,vänner — zeraa @ 13:52

Hej hopp i lingonskogen, eller nått annat fyndigt.

Tisdag idag och “sista dagen” thomas jobbar, eller iaf innan han är ledig i två dagar. Tjoho. Älskade onsdag och torsdag! =) Well. Förmiddagen inleddes som vanligt med ett besök på öppna förskolan och massa pyssel, måleri och lek. Var kvar enda till “slutet” idag och var med å sjöng på samlingen, något som alltid uppskattas av framförallt Liv. Sen knatade vi hem och fixade lite lunch, orkade inte alls laga mat idag så det blev blodpudding m lingon å en massa apelsinjuice till hehe.

Tristan somnade ganska direkt efter lunchen och sover fortfarande faktiskt (klockan är 13.45) så alltså 1½ timma so far. Får väl se hur länge han sover. Liv skrutt vaknade redan klockan 7 imorse så egentligen borde hon vara trött hon oxå men lillfian får inte sova idag, hehe och hon vill förövrigt inte heller så det är ju bra =)

Har suttit å funderat en massa idag, på vänner å “icke vänner” å allt sånt. Man blir lite trött på folk måste jag säga. Men vad ska man göra, det är bara att inse att det gamla uttrycket som alla jämt sa “killar kommer och går men vänner består” helt enkelt är skitsnack. Vänner består inte ett skit, iaf ytterst sällan. Några gör det nog men dom är allt för få.

Men men, nu ska jag ha lite fruktstund med Liv. Alltid gott =) Får se om jag orkar uppdatera ikväll, det beror helt på hur eftermiddagen och kvällen blir. Vid 20 kommer iaf Thomas hem så då ska jag väl förhoppningsvis vara lite social hehe.

ciao!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s