My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Dags igen! 11/10/2008

Filed under: Barnen,Graviditet,Mina dagar — zeraa @ 14:06

Ja nu är det verkligen dags att uppdatera bloggen. Har ju inte skrivit sedan i torsdags. Det har iaf varit ganska mycket som har hänt, trots att det ändå varit lugnt på nått sätt.  I torsdags var ju tanken att vi skulle till Öf en stund på morgonen och träffa Titti och Stefan m barn eftersom dom sedan skulle åka iväg på srf-kryssningen. Men på morgonen så var det bara att inse att Liv hade fått öroninflammation. Så inge öf för våran del. Fick iaf skjuts till läkaren av en underbar söt mamma. Och vi fick tyvärr vänta sjukt länge innan vi kom in, säkert 40-50 minuter och det var ingen höjdae med två rastlösa barn som dessutom inte är friska. Så tack än en gång mamma för att du körde oss och för att du hjälpte till att roa monstren. =) När vi väl kom in till läkaren iaf så tog det 2 minuter innan vi hade fått recept på penicillin och konstaterad öroninflammation. Krävdes bara en snabb koll i öronen och lite frågor om hon haft feber. Ja och sen fick vi ju skjuts hem igen.

I fredags, alltså igår så var Thomas ledig, vilket var ganska skönt eftersom varken jag eller barnen är friska. Och pga de så blev det ju en väldigt lugn dag. Thomas åkte till Nacka och träffade sin bror en stund och sen var vi iväg å handlade lite blöjor å sånt där nödvändigt, sen blev det mys i soffan på kvällen med lite chips.

Idag då? Ja vi sov ända till 8 i morse och de var skönt kan jag säga =) Sen har vi pysslat lite här hemma, förberett tvätten som ska tvättas imorgon bitti kl 7.00!? Sen gick vi iväg  en sväng till skärholmen eftersom vi skulle köpa köttfärs och barnen skulle få köpa sitt lördagsgodis. Inge vidare väder att promenera i dock. Små duggar hela tiden och är grått. Mmmm mysigt höstväder… eller inte =/ Men träden är fina iaf och man blir lite glad när man ser alla fina färger i löven, iaf jag. Börjar bli jobbigt å promenera långa sträckor nu har jag märkt, inte konditionsmässigt utan mera att lillatjejjen trycker ner mot bäckenet när jag går “långt” och att man ganska fort känner sig kissnödig när magen trycker mot urinblåsan gör ju inte saken bättre hehe.

Nu ligger Tristan å sover å vi andra sitter i soffan och tittar på pippi som ska börja skolan. =P Hel mysigt måste jag säga. Ikväll blir det tacos till middag och sen “bomba” å lördagsgodis. Bara massa mys idag haha. Ska nog kanske försöka se nån film oxå, är ju bara de att jag somnar så fort man ska kolla på film haha. Men de löser sig nog. Annars blir det något annat. Nu ska jag ta ett varv med dammsugarn innan jag “tar helg” och bara tar det lugnt resten av dagen.

Ciao!

Advertisements
 

3 Responses to “Dags igen!”

 1. kupala Says:

  Mmmm taco, värsta gott fan 🙂
  Helmysig lördagskväll låter ju inte helt fel det heller, och jag vet att det är jobbigt med lilltjejen som trycker men det löser sig snart då hon ploppar ut..

 2. flikkanzombie Says:

  Åh, det låter verkligen jättemysigt allting..ja förutom att ni är sjuka då 🙂
  Hoppas helgen blir mysig och att Liv slipper sin öroninflammation snart.
  Kram

 3. Lisa Says:

  Krya på er allihopa =) Kramar Lisa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s