My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Söndag! 28/09/2008

Filed under: Barnen,Mina dagar,vänner — zeraa @ 22:02

Har varit en toppen dag idag, verkligen. Förmiddagen blev riktigt lugn och vi läste lite böcker å bakade en kladdkaka med Liv eftersom hon tjatat i flera dagar på att hon ville baka. Efter lunch å efter att Tristan sovit så kom titti å stefan förbi med barnen och tittade lite på missarna och sen gick vi tillsammans ut på en liten promenix eftersom vi skulle handla.

Det tar ju sin lilla tid med tre ungar på 2½ till 4 år som ska gå å köra sina dockvagnar å sparkcyklar å utforska allt som kan tänkas komma i vägen för dom =) Tanken var ju först att vi bara skulle promenixa tillsammans men det ena leder till det andra och thomas passade på att bjuda meddom på fika hemma hos oss efter promenaden. Ja tyvärr inte Stefan då eftersom han skulle iväg å jobba men vi andra hade super trevligt å barnen lekte som tusan. Är himla kul att barnen går så bra ihop med varandra. Och jäkligt kul för Liv med lite tjejkompisar oxå, hon som bara har killkompisar annars.

Sen fixade vi lite mat, blev köttfärssås m spagetti å lite sallad. Uppskattades av alla barn förutom liv då som är inne i en period där man absolut inte kan sitta still och äta utan allt annat är viktigare. Men så kan det vara ibland, hon petade i sig de hon behövde och sen fick hon faktiskt gå från bordet. Ibland är man bra snäll =) Efter undanplockning och disk och lite mera bus å lek såklart så var det dags för titti och barnen att gå hem eftersom klockan nästan var läggdags. Så Thomas följde med dom hem så att wega kunde låna våran vagn å sitta i eftersom hon förmodligen hade varit för trött för att gå. Och medans dom traskade så satte jag på våra barn pyjamas å borstade tänderna å sen blev de välling. Sen sov både Liv å Tristan på några minuter. Har ju varit full rulle för dom hela eftermiddagen å kvällen, men gud va kul dom har haft mina små älsklingar. Liv Grät till och med när Zaga å Wega skulle hem för att hon inte ville sluta leka. Men vi lovade ju så klart att dom får fortsätta leka en annan dag men man måste ju sova lite ibland oxå =)

Nu ska jag iaf sätta mig i soffan med min bok å ta det lite lugnt, var väl tänkt egentligen att jag å mannen skulle kolla på film men vi har insett att ingen av oss orkar engagera oss i de idag, då är det bra mycket mysigare att lägga mig med huvudet i hans knä å läsa en bok medans han pillar lite med datorn. Blir finemang de här. Och imorgon bär dset av till öf som vanligt. =) Nej, lite te ska jag gå å sätta på nu, en massa mys!

well, ciao på er!

Advertisements
 

One Response to “Söndag!”

  1. Susanne Says:

    Låter härligt, förutom att ni aldrig blir friska. Jodå, vi hade det jätteskönt och mysigt på landet 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s