My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Uppdate! 26/09/2008

Filed under: Barnen,Mina dagar — zeraa @ 00:27

Morgonen var som ni förstår ganska sunkig, jag var vaken av och till mellan 3.30 och 6. och sen var det bara att gå upp på riktigt eftersom liv började härja då och väckte åter igen tristan osv osv. Så, ingen hit med andra ord. Och det gjorde inte saken bättre av att ha en sur å grinig gubbe som vägrade att komma upp å hjälpa till utan bara var anti. Well nu vet vi ju varför han var så off i morse men men.

När han kom upp iaf vid 7 så pratade vi en stund och det blev ganska okej igen. Jag var lite grinig eftersom jag har ganska svårt att bara totalvända mitt humör. Efter frukost och en massa slappande (tristan somnade en stund på “morgonen” ) så åkte vi till willys för att handla och för att träffa Titti, Stefan å Zakk. Helt klar jätte trevligt var det och det blev en hel del skratt. Vi käkade lunch på Pizza Hut och liv hade myror i rumpan som vanligt. Skulle iof tro att det handlade om att hon var ganska trött där omkring halv ett med tanke på hur lite hon sovit under natten och morgonen. Och mycket riktigt, typ 30 sekunder efter att vi hade gått på bussen för att åka hem igen så sov hon så sött i vagnen haha.

På eftermiddagen så var det tänkt att Liv skulle få leka lite med tjejjorna Zaga och Wega, men nej då “förstörde” thomas chef det genom att ha “slarvat” bort hans a-kasse papper som dom skulle ha fyllt i och skickat in för över en månad sen så vi var tvugna att åka hela vägen till stadshagen eftersom thomas chef sa att han kunde möta oss på kontoret och fylla i ett nytt papper så vi kunde skicka in det på en gång, Måste lixom få in det nu i september. Jaha, sagt å gjort. Vi sätter oss på tunnelbanan, åker 40 minuter och sen får vi inte tag på chefen, och han är inte inne på kontoret. Hmmm då blir man liiite arg faktiskt. När vi väl får tag på han så är han och hämtar sina barn på dagis och ska inte komma in till kontoret iaf. Helvetes skit chef säger jag bara! ara att vända och åka hem…

Jaha och där tycker man ju att det borde räcka med motgångar och skit på en dag, haha ni tror fel. Thomas känner sig hängig på tunnelbanan hem och kollar tempen när vi väl kommit innan för dörren, frisk? haha ja eller hur. 39.9 graders feber. wiiiee. Bara att åka iväg till läkaren och så fick han recept och blev sjukskriven 1 vecka.

Ja, det var våran dag idag. Vi är INTE osams längre 😛 men det är sjukt irriterande när allt händer samtidigt så då blir det lätt lite bråk. Men vi fixar de oxå, som alltid. Tillsammans är vi starka, oftast iaf =)

Och nu är jag sjuuukt trött och ska sova. Hoppas jag iaf. Vi får väl se hur natten blir. Natti!

Ciao!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s