My life, Take it or Leave it!

Crazy, Mother, Sister, Candyfreak, LoveConverse, Rocker.

Lördag! 20/09/2008

Filed under: Barnen,bröllop,Mina dagar — zeraa @ 20:22

Först å främst vill jag utbringa en liten skål för dagens brudpar som heter Anna och Pär. Anna är nu mera Fru Löfblad! Hipp hurra på eran stora dag.

Annars har det varit full rulle som alltid här hemma, eller som väldigt ofta iaf. Förmiddagen var väl relativt lugn ändå, Började tvätta vid 11 ungefär och det tar ju sin lilla tid. Närmare bestämt till 14.30.

Vi har oxå rensat bland alla bebiskläder, vi har sorterat och sorterat, sånt som ska sparas tills när lilltjejjen kommer, sånt som ska sparas till eventuella framtida barn eller barnbarn, sånt som ska säljas och sånt som ska slängas. Blev ett par påsar att kasta och ett par att sälja och så några kartonger att spara =) Helt galet va mycket kläder ungarna har. Passade på att plocka fram lite nytt till liv oxå i 92/98. Sen har vi en hel massa 104 som blir aktuellt nångång nästa år skulle jag tro. Tristan fick ju en massa kläder han oxå här för inte sålänge sen. Så nu har båda barnen fullproppade lådor inför vintern. Tog fram den fina vita overallen i st 50 till lillfian oxå, den som Liv fick av faster millan när hon föddes. Älskar verkligen den, mera en “overall-påse” eftersom den inte har ben.

Vad har vi mera gjort, hmm. Jo vi rensade ut lite i förrådet och gick med det till grovsoporna. Var väl på tiden nu eftersom vi har sagt att vi ska bära iväg det i ett par månader nu =) Har småpillat lite här hemma oxå, fixat lite små lampor, donat i Livs å Tristans rum så det är lite finare nu, och ändrat lite i köket oxå. Så en hel del har vi hunnit med som ni hör.

För att prata lite barn så kan jag ju berätta att Liv inte sov middag idag heller, Hon var ganska grinig av och till hela eftermiddagen och kvällen. Det märktes så tydligt att hon var jätte trött, men vi kämpade på och avledde hennes dåliga humör med diverse saker, måla, laga mat med mig, tog upp alla mina gamla ponnysar som jag hade när jag var liten. Dom var verkligen populära kan jag säga.

Hur som helst, efter middag och det obligatoriska lördagsgodiset, efter kvällsmyset och tandborstning och pyjamas å välling så var det en liten Liv som precis som sin bror somnade 2 minuter efter att hon lagt sig i sängen. Klockan 19.50!! Helt sjukt. Men gud så skönt. =) Min lillskrutt var sååå trött. Och det ser väldigt skönt ut nu när hon ligger och sover i sin säng.

Jag ska nog göra lite te tror jag och lägga mig i ett hörn av soffan å läsa lite i nån bra bok. Sen ska jag titta på csi miami 21.30. En toppen dag, en toppen kväll. Ibland är livet faktiskt underbart. Och så känns det idag.

ciao!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s